Anläggning & Miljö

I vår breda fordonspark hittar ni en rad olika fordonstyper. Vi erbjuda såväl privat som företagskunder tjänster inom entreprenad, logistik, miljö och anläggning. Förutom fordon erbjuder vi lagerhotell samt återvinning. Allt för att spara på miljön med korta transporter och lokala alternativ.

Kranbil

Med våra kranbilar kan vi utföra tjänster såsom grävning, skopning, borrning och sågning. Då våra kranbilar sträcker sig upp till 32 meter kan vi även hjälpa till med lyft av allt från enklare bodar till stora moduler. Storleken på bilarna varierar och inget utrymme är omöjligt för oss. Om ni har frågor och funderingar hjälper våra transportledare er gärna.

Schakt och grusbilar

Med välutrustade och moderna fordon kan vi erbjuda kunden en bra och smidig transport av material från såväl egna som andra täkter. Våra anläggnings och lastväxlarfordon är utrustade med smidiga släp vilket underlättar vid leverans.

Miljö

Vi erbjuder en helhetslösning inom miljö med hjälp av transport, uthyrning av containers samt sluthantering av avfallet. Med ett stort antal containers från 8-35m3 kan vi erbjuda såväl stora som små lösningar till både privat och företagskunder.

Vi har även moderna spolbilar utrustade med ny teknik. Vi hjälper er vid stopp i avlopp, rensning av brunnar, filmning av ledningar, tvättning av stall, biogas-transport samt vattentransporter. Kanske behöver just du fylla poolen?

Vill du veta mer?

Paul Wennström
Transportledare

0430 - 295 86
paul@lbc-angstorp.se

Vill du veta mer?

Leif Carlsson
Transportledare

0430 - 295 86
leif@lbc-angstorp.se